Over TERRA-HELING

"We nemen allemaal trauma's mee generatie na generatie, patronen, soms onbewust. We denken door ze een plaats te geven in ons leven dat ze verdwijnen. Niets is minder waar. Het is enkel door te helen dat we ze kunnen verwerken. Door Terra-Heling laten we onze diepe emoties toe om er te zijn. Ik besef hoe mooi het is om te zien hoe ik sessie na sessie evolueer en toelaat te zijn wie ik echt ben, zonder schuldgevoel. Terra-Heling geeft me een " relief", voelt als een bevrijding, om zo verder te kunnen gaan met mijn eigen leven, mijn inzichten te veranderen."

 

Dank je Hildemaria. G.D.C.

 

"We worden gevoed door bewust contact met de aarde via ons lichaam.

Hildemaria voelt en geeft wat nodig is om de verbinding met de voedende kracht en helende zachtheid van de aarde te herstellen.

Doorheen aanraking en massage is er een woordeloos intens contact.

Het lichaam brengt wat is.

Wat vast zit, kan in beweging komen.

Er is een diepe ervaring van ontspanning en overgave.

Kracht en liefde kunnen weer vrij stromen."

Greet

 

"Binnenkomen bij Hildemaria is thuiskomen.  

Alles is weldadig, weldoend, een zachte warmte ontvouwt zich in de ruimte, de ruimte ontvangt mij.  

Ik word ontvangen in de glimlach van de Godin.

Hier in deze ruimte en tijd praten Hildemaria’s handen met mijn lichaam, stap voor stap, voet per voet, vertelt elk deel van mijn lichaam een verhaal en met elk verteld verhaal vloeit de spanning weg en vloeit mijn lichaam samen met de verhalen.

En dan mag het, gekoesterd, daar gewoon zijn, en mijn bewustzijn mag in volle vertrouwen rusten in de kom van Hildemaria’s handen terwijl zij spreekt met de energievelden in mijn lichaam.

In volle vertrouwen ben ik dat het Werk geschiedt, dat wat getransformeerd moet worden zijn weg vindt."  

 

Chris

 

"Het was een heel bijzondere ontmoeting. Ik ervaarde haar als één met Licht en Liefde, verbonden met haar Hogere Zelf.

Terra Heling is een term, die haar opdracht volledig kan verwoorden wat haar taak opdraagt. De heling zal voor ieder van jullie, die haar mag ontmoeten anders zijn, want ieder van ons bevindt zich op zijn eigen levenspad.

Voor mezelf heb ik als kind de aardse pijn heel vroeg ervaren, waarvan ik nu nog steeds de blauwdruk draag. Deze aardse pijn is soms zo heftig, dat mijn innerlijke ziel ze niet wil of kan dragen en in opstand komt, maw onvrede in mezelf. Ik wil deze aardse pijn helen en Hildemaria kwam spontaan op mijn levenspad. Het deed mijn innerlijke aardse ziel héél veel deugd om via haar Terra Heling in aanraking te komen met het  ”baden in een oceaan van Universele Liefde”. Maw de aardse pijn laten omarmen en helen met het bovenaardse Liefdeslicht, mij opnieuw verbinden met mijn Hogere Zelf. Ze stelt haar Energie ter uwe beschikking om te channelen met jouw Hogere Zelf. Om jou te herinneren dat we allen Liefdeslicht zijn en niet de aardse duisternis en dualiteit, die zorgt voor onvrede in onszelf."

 

Van harte, Christel

"Ontspannen, spierspanning zoeken en loslaten, blijven bij een zeurend pijntje…

In onze Westerse cultuur van haasten, gejaagdheid, taaklast zonder einde is het makkelijk om ons lichaam te vergeten, uit te putten, blokkades te negeren. De verbinding met onszelf is verstoord omdat de verbinding met onze verantwoordelijkheid ijzersterk is. We moeten, moeten, moeten.

Door de handen van Hildemaria herstelt zich het contact met ons eigen lichaam. Energie borrelt op, warmte stroomt binnen. De zachtheid van haar handen, de goedgekozen punten op mijn lijf… zorgen voor een weldoend bad, een weldoende stroom. Hemelkracht en aardekracht worden opnieuw in roulatie gebracht. Bewustzijn vergroot.

De intuïtieve benadering van Hildemaria laat zich moeilijk in woorden vatten. Misschien kan ik het zo zeggen: een kleine voorzet is voor haar de aanzet voor haar handen om daar te zijn waar de nood het hoogst is."

 

Louisa

Ik heb al heel wat Terra Healing sessies achter de rug en bij elke sessie is het anders. Visualisaties verschijnen van diepgelegen trauma's . Dingen uit het verre verleden.

Emoties worden losgelaten en geheeld.

Hierdoor kan ik groeien en evolueren, verder gaan met mijn leven. Loslaten en vergeven. Liefde tot mezelf. Kijken naar de fouten die ik maakten en mezelf vergeven, zonder wrok en spijt.

Ik merk dat stukken uit mijn verleden geheeld worden.

Opmerkelijk gaan nieuwe wegen open, en de juiste dingen gebeuren. Meer bewust omgaan met mezelf, kijken naar het verleden zonder getriggerd te worden.

Herboren en herbronnen, zo voel ik me. door de helende handen van Hildemaria.....

In vertrouwen,

G. De Cock

 

"Warme handen maken zacht contact met mijn lichaam,
her-inneren mij plekjes die aan mijn aandacht ontsnappen.
en balsemen tegelijk mijn ziel.
Gedragen voel ik me in  jouw armen,
ik geef me over en laat alle gedachten los,
me enkel nog bewust van elke vezel van mijn lichaam,
"welkom thuis" zucht ik diep en voldaan."

 

Veerle


"Lieve Hildemaria, Al jaren ben ik op zoek naar de juiste therapie om mijn emotionele trauma's te verwerken. Toen ik "toevallig " in een Natuurhuis de folder ontdekte van de Moana praktijk en op de website keek, wist ik dat dit me zou helpen. Ondertussen heb ik al heel wat sessies van Terra Healing ondergaan. De handaanraking van Hildemaria helpt me om het verwerkingsproces van mijn emotionele trauma's te helen. Het maakt me bewust hoe met mezelf om te gaan. Ik voel de innerlijke rust, die me toelaat om te zijn wie ik werkelijk ben. Wegen worden geopend en mijn inzichten veranderen .De rust en de stilte geven me tijd om los te laten. Ik dank het Universum dat Hildemaria op mijn pad kwam."

 

Met dank. Graziella

 

Gisteren een wonderbare ervaring tijdens de sessie.

Een emotioneel trauma die ik sinds kindsbeen nog steeds beleef in mijn leven, kwam door Hildemaria's healing tot uiting in mijn visualisatie.

Ik zag waar de oorzaak lag, beleefde ongewone contacten met personen,universum.Deze leidde mij naar begrip van mijn verleden, waarom ik bepaalde beslissingen nam.

Maar vooral hoe ik zo snel evolueer en mijn eigen IK heb ontwikkeld.

Wie ik echt ben ,wat ik nu ook doe en besef hoeveel talenten ik heb en eigewaarde.

Bedankt Hildemaria dat jij op mijn pad kwam.

 

Veel liefs,

Olga

 

 

Lieve Hildemaria,

 

Vandaag was het een heel diepe, intense healing.

Je zachte, warme handen brachten me in mijn innerlijke "ik".

Elke healing laat me sneller evolueren.

Mijn zelfkennis en inzichten worden groter en anders.

Ik voel dat er heel wat trauma's uit mijn verleden geheeld worden.

Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen zich meer en laten me toe om echt mezelf te zijn, en me te aanvaarden voor wie ik echt ben.

Ik hoef niet perfect te zijn. Gewoon mezelf zijn en naar de essentie van mijn leven te kijken.

Dank je voor je vertrouwen.

Warme groet,

Magali

Over AQUA-HELING

"Graag wil ik wat neerschrijven ook al vind ik dat je beter in zo'n ervaring zelf ondergedompeld wordt. Daarvoor zijn woorden te beperkt. Misschien dat een poëet dit kan. Een dichter kan door afzonderlijke woorden zo aandachtig te ordenen ze toch met elkaar verbinden waardoor er een nieuwe geheeltaal ontstaat. Zo zie ik het in het water, onderwater met jou en met mij en met alles wat daar tussen gebeurd als een nieuw leven. Verbinden wat voordien nog ongezien afzonderlijk was...  Aanraking en water de natuurlijkste manier om te kalmeren. Als baby leren we deze geheeltaal om ze nadien vaak te vergeten hoe ze onze essentie raakt. Ik kan ze nog niet helder schrijven maar herken wel de bevrijding en de ontspanning achteraf. Het is een cadeau dat ik mezelf geef en respect ontvang in een veelvoud."

Dank je wel, Ruth

"Aqua-heling is telkens een andere ervaring. Hildemaria verstaat de kunst om ruimte te geven aan -en af te stemmen op de impulsen van mijn lichaam. Dit biedt me de veiligheid om me over te geven aan wat zich wil tonen. Ik voel me gedragen door het water en begeleid door haar zorgzame aanwezigheid.

Een dans die me telkens weer verrast en inspireert.

Een uitnodiging om contact te maken met de flow van dit moment."

Eva

"Bang als ik ben voor water (ik kan ook niet zwemmen) was meegaan op een aqua-helingsdag voor mij een hele uitdaging. Maar mijn verlangen om mijn watervrees te overwinnen is sterker. In de baden aangekomen merk ik dat het lekker warme water me toch op één of ander manier vriendelijk bejegent en ik kan overal staan! Ik zal als tweede een sessie ontvangen en ga als voorproefje kijken naar de aqua-sessie voor mij. Dit is al een beleving op zich! ik sta bibberig op m'n benen.

Wat later in het water, legt hildemaria me uit dat ik weldra ga drijven en mijn hoofd ondersteuning krijgt van het waterkussen en m'n knieën ondersteund worden door een moessen rol. oef; dit kan ik wel aan denk ik.

Héél langzaam kan ik mijn lichaam laten ontspannen. Een herhalende zachte wiegbeweging helpt me daarbij. ik zou een heel boek kunnen schrijven over deze ervaring maar de essentie gaat erover dat Hildemaria me zo fijn aanvoelde dat ik in een ervaring gleed om nooit te vergeten. Nooit eerder in m'n leven heb ik me zo veilig en gedragen gevoeld in water."

 

Heel erg bedankt! Ella

 

Dag Hildemaria,

Ik wil jou bedanken voor de unieke uitwisseling en bovenal voor de liefdevolle energie die ik tijdens de sessies

mocht ervaren!

Het vertrouwen was er meteen en dat is zeker niet vanzelfsprekend voor mij maar bij jou was het net heel uitnodigend om in overgave te gaan, wat ook maakt dat ik eindelijk eens met m’n verleden aan de slag kan gaan....

Het beeld en gevoel dat ik mocht ervaren zal me nooit meer ontglippen...

 

S.Aertgeerts