top of page

Mijn diepe gevoel is dat, als wij als mens de mildheid ontwikkelen om onze onbewust meegedragen pijn

te (h)erkennen en te omarmen, er een nieuwe levengevende bodem ontstaat van verbondenheid, vreugde 

en oprecht respect voor het leven.

 

                                                           hildemaria 28/04/1961

HM herselt 0721 (2).jpg

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als muzikante, en ben ik van jongs af aan bezig geweest om via mijn handen ziel en materie te verbinden.

Mijn werk in de plantenwereld later, heeft er voornamelijk uit bestaan zorg te dragen, regeneratie en natuurlijke cycli te ondersteunen en te herstellen waar nodig.

 

Ik heb me vele jaren verdiept en ben opgeleid in verschillende vormen van lichaamsgericht helingswerk, dansmeditatievormen, mindfulness, creatieve therapie, holistic pulsing, energetische massage en vele bijscholingen door de jaren heen.

Ik heb altijd ervaringsgericht-leren opgezocht.

In 2001 heb ik vzw Oase opgericht. Naast individuele sessies in verschillende helende massagevormen, begeleidde ik herbronningsdagen en groepen in de wilde natuur en heb vele jaren aqua-healings gegeven in Thermaalbad Klein Vink.

In 2015 kwam Praktijk Moana daarvan in de plaats.

De individuele massage-sessies ontwikkelden zich tot een manueel energetische therapie; Healing Touch

De juiste snaar bij mensen mogen raken en de innerlijke wijsheid aan het woord te laten, raakt me, beroert me, telkens opnieuw.

Ik geloof heel sterk in de kracht van vertragen, stil kunnen staan bij wat er echt toe doet, de ziel te helen doorheen de wijsheid van het lichaam.

Het leven leert me dat ik alleen ten dienste van anderen kan staan wanneer ik steeds opnieuw bereid ben om mijn eigen leer-en groeiprocessen te omarmen en te doorleven.

 

De natuur is altijd mijn gids en heler geweest en mijn zoeken naar de ziel van de dingen loopt als een rode en verbindende draad doorheen alles waar ik mee bezig ben geweest en mee bezig ben.

 

bottom of page